Retourneren

Je aangeschafte product kan je tot 30 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren/herroepen. Je bent op tijd met retourneren als je de product(en) verzendt voordat deze termijn is verstreken.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

 • Je kan alleen producten retourneren welke alleen zijn aangeschaft bij Stuurwielinterface.nl
 • Je kunt binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van je totale bestelling en zonder opgave van reden de koopovereenkomst herroepen, je bent op tijd met herroepen als je de herroeping verzendt voordat deze termijn is verstreken.
 • Vul voor het aanvragen van de retour het onderstaande formulier in.
 • Het product werkt nog voor de volle 100% en is niet beschadigd.
 • De verpakking va het product is nog intact.

Terugbetaling

 • Indien je een bedrag betaald hebt zal het dit bedrag van het geretourneerde product maximaal na 30 dagen worden terugbetaald. Aan de terugbetaling zijn voor jou geen administratiekosten verbonden.
 • De directe kosten van het terugzenden van de goederen en het risico van verzending van je adres naar onze vestiging zijn voor jouw rekening.
 • Wanneer je een bestelling in zijn geheel retourneert ontvang je het totale factuurbedrag inclusief de verzendkosten terug. Indien je een bestelling gedeeltelijk retourneert ontvang je enkel de artikelwaarde terug.

Mag je het artikel retourneren na gebruik?
Je bent aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourprocedure

Je kunt op deze wijze producten aan ons retourneren:

 • Vermeld het ordernummer op het retour etiket en voeg een notitie bij in de doos:
  RETOUR Stuurwielinterface / AUDIO4CARS
  Betreft ordernummer <uw ordernummer>

Je kan het pakket retour sturen naar:

Optimount
tav Audio4cars
Anholtseweg 48A
7091 HB  Dinxperlo

Let op: de directe kosten voor het terugsturen van je producten zijn voor je eigen rekening. Houd er rekening mee dat deze kosten ongeveer gelijk zijn aan de verzendkosten. De kosten zijn afhankelijk van het gewicht en grootte van de zending. Retourneer je vanuit het buitenland? Dan kunnen de kosten hoger uitvallen.

Bekijk de onze algemene voorwaarden voor nadere informatie over het herroepingsrecht.

Retour aanvraag formulier