U kunt bij ons betalen met diverse betaalmethoden:

iDEAL
Je kunt direct tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van iDEAL zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.
Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.

Klarna
Met Klarna: Achteraf betalen hoef je pas te betalen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Deze betaalmethode is momenteel beschikbaar voor Euro (€) betalingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Finland.

Sepa / handmatige overschrijving
Een overboeking is een handmatige overschrijving naar de bankrekening van Mollie. Je moet hier ook een betaalkenmerk op te geven. Na de overboeking duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen en wordt de bestelling verwerkt.

Sofort
SOFORT is een betaalmethode die kan worden gebruikt in 8 Europese landen. Bij een SOFORT-betaling duurt het gemiddeld 3 werkdagen totdat wij het geld op onze bankrekening hebben ontvangen en wordt de bestelling verwerkt.

Bancontact
Bancontact is een belgische uitvoering van iDeal. Ook hiermee kan je tijdens het bestelproces de betaling vertrouwd, veilig en gemakkelijk afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Je kunt gebruik maken van Bancontact zonder dat je je hiervoor moet aanmelden. Je betaling wordt direct door ons ontvangen en wij nemen je bestelling direct in behandeling.
Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank.